Tips voor verhuizen in tijden van Corona

Te midden van reisverboden, thuisblijven en mandaten voor sociale afstand, hebben we allemaal ons aangepast aan de veranderingen die het gevolg zijn van COVID-19. Talloze activiteiten zijn opnieuw gepland of geannuleerd, maar voor een paar mensen - inclusief degenen die al plannen hebben gemaakt om te verhuizen - is blijven zitten gewoon geen optie.

Als je op het punt staat te verhuizen, kun je het nog steeds voor elkaar krijgen met een beetje extra planning en een paar voorzorgsmaatregelen. Hier zijn enkele tips om je verhuizing zo veilig mogelijk en stressvrij te laten verlopen.

Minimaliseer contact

Als je met een verhuisbedrijf werkt, vraag dan om een virtuele offerte en naar de hygiënemaatregelen, zoals het wel of niet dragen van een mondkapje, gebruik van handschoenen of hand sanitizer en of het personeel gevaccineerd is of niet. Op de dag van verhuizing, probeer met zo min mogelijk mensen thuis te zijn zodat je de verhuizers de ruimte geeft om op veilige afstand het werk te verrichten.

Neem extra hygiënische voorzorgsmaatregelen

  • Draag mondkapje, handschoenen en slofjes.
  • Desinfecteer vaak aangeraakte voorwerpen en oppervlakken, zoals deurknoppen en handgrepen.
  • Plaats zeep en keukenpapier naast gootstenen en handdesinfecterend middel bij deuren.
  • Koop nieuwe dozen: het coronavirus blijkt tot 24 uur op karton te kunnen leven, dus dit is niet het moment om gebruikte verhuisdozen te gebruiken.

Klaar om te verhuizen maar nog geen huis op het oog? Neem contact op met Joubert Realty en laat ons helpen de juiste woning te vinden.

Emancipatie Boulevard 25, Willemstad, Curaçao
Telephone (+5999) 737 6244
Fax (+5999) 737 6438
Mobile (+5999) 560 1827