Manieren waarop uw huisdiervriendelijke woning meer huurders kan aantrekken en behouden

Een van de vele belangrijke beslissingen die een verhuurder moet nemen is, of huisdieren wel of niet toegestaan zijn in een huurovereenkomst. Aan de andere kant is het voor huurders vrij moeilijk om een ​​geschikte woning te vinden waar hun harige vrienden welkom zijn.

De meeste eigenaren van huisdieren beschouwen hun huisdier als familie en overwegen zelfs geen appartement waarvoor ze hun geliefde dier moeten opgeven. Als je nadenkt over hoeveel potentiële huurders op zoek zijn naar een huurwoning die huisdieren accepteert, kan het de moeite waard zijn om harige, viervoetige wezens te verwelkomen. Aan de andere kant kan je ook gaan stressen over de schade van een huisdier aan je woning.

Hoewel er voordelen en nadelen zijn aan het beheren van huisdiervriendelijke accommodaties, zijn er ook dingen die je kunt doen om je huurders en hun harige vrienden te verwelkomen.  

Nadelen

Huisdieren zijn geweldige wezens, maar er is ook de andere kant van het argument. De kans op schade door huisdieren is duidelijk behoorlijk groot. Van op tapijten plassen tot banken kauwen. Ook kunnen ze de buren storen. Één van de grootste oorzaken van klachten van buren zijn lawaaierige dieren. Al ben je niet verantwoordelijk voor de acties van je huurders, het kan je wel een slechte reputatie geven als verhuurder, wil je je huis weer op de markt zetten.

Voordelen

Voordelen van huisdieren toelaten kan zijn:

  • Grotere huur kansen. Heel veel mensen hebben huisdieren, heel veel mensen zoeken een huisdiervriendelijke accommodatie.
  • Huisdier eigenaren betalen mogelijk meer door gebrek aan huisdiervriendelijke accommodaties.

Huisdieren toestaan helpt je al bij het concurreren op een drukke huurmarkt, maar wil je echt opvallen; richt je op het creëren van de beste ervaring voor huisdier en eigenaar. Ideeën om je huurwoning aantrekkelijk en huisdiervriendelijk te maken, hierbij gericht op katten en honden.

  • Knap buitenruimtes op. Dit leidt tot minder incidenten binnen.
  • Een apart eetgedeelte helpt ook.
  • Tegel vloeren zijn perfect en liever geen tapijt.
  • Geen (lange) gordijnen, liever jaloezieën.

Nog niet zeker of je wel of niet huisdieren moet toestaan? Of je woning wel geschikt is of niet? Kom maar langs bij Joubert Realty en we helpen je graag met je harige situatie :-)

Emancipatie Boulevard 25, Willemstad, Curaçao
Telephone (+5999) 737 6244
Fax (+5999) 737 6438
Mobile (+5999) 560 1827