3 redenen waarom je makelaar WILT dat je hen lastig valt

Hoewel er zeker mensen zijn die gekwalificeerd zijn om hun eigen huis te verkopen, geeft een snelle blik op de lange lijst met veelgestelde vragen op de meeste ‘verkoop door eigenaar' websites aan, dat het proces niet zo eenvoudig is als veel mensen denken. En wanneer je in een moeilijke situatie terechtkomt, kan het echt lonen om een professional aan je zijde te hebben.

Laten we een paar redenen doornemen waarom uw makelaar WILT dat u hen lastig valt. Omdat het ECHT geen last is! In feite zullen we de 3 redenen bespreken waarom het een makelaar eigenlijk stoort als je ze niet benadert ...

Je wilt een huis bekijken

Kopers hebben meestal een heel goed idee in gedachten wat ze willen in een woning, van het aantal slaapkamers tot een aangebouwde garage met of zonder grote tuin. Je zult je waarschijnlijk op je gemak voelen als je naar huizen kijkt met die lijst in gedachten.

Maar je agent zal alert zijn op problemen die je misschien niet te binnen schieten, zoals problemen met de fundering, lekkage, dakbedekking, schimmel- en insectenproblemen. Een agent herkent de significante signalen van deze problemen en weet hoe deze het beste kunnen worden aangepakt. Nogmaals, deze ervaring en kennis kunnen u veel tijd besparen, maar vooral veel geld.

Je wilt weten hoeveel je huis waard is

Dit geldt ook als je de verkoper bent. Je weet precies hoeveel je voor je huis wilt, maar is de prijs die je voor ogen hebt wel redelijk? Agenten kunnen in hun slaap vergelijkende marktanalyses maken. Een agent heeft onderzochte, actuele gegevens over alle belangrijke informatie in een buurt. Dat is veel tijdrovend onderzoek om te doen, vooral als je niet weet waar je moet beginnen.

Je overweegt een huisverbeteringsproject.

De beste persoon om meteen "lastig te vallen" is een professionele makelaar! Een goede makelaar kan je adviseren over wat wel of niet de juiste toevoegingen zijn die de waarde van je huis zullen verhogen, als je je huis in de toekomst wilt verkopen. Veel kopers geven te veel geld uit aan het upgraden van hun huis voordat ze het op de markt brengen, in de hoop die kosten in de verkoop terug te verdienen. Dat gebeurt niet vaak. En natuurlijk weet je nog niet wie je huis zal kopen en wat hun visie is voor het huis. Voor al je vragen en onzekerheden kan je bij je makelaar zijn, voordat je het geld uitgeeft, want niets is erger dan veel geld uitgeven voor een upgrade en de waarde van je huis niet stijgt.

En dit zijn slechts 3 voorbeelden. Neem dus contact op met Joubert Realty en we verzekeren je dat het zeker geen last is om je te helpen met het beste advies.

Emancipatie Boulevard 25, Willemstad, Curaçao
Telephone (+5999) 737 6244
Fax (+5999) 737 6438
Mobile (+5999) 560 1827